Friday, March 14, 2008

Yeter ulan!

Yukaridaki Ataturk'un resmi is yerimdeki bilgisayarimda her zaman arka plan olarak kulanmistim. Bu resmi goren is yerindeki arkadaslar olsun ziyaretciler olsun ilk sorulari 'bu karizmatik adam kim' oluyordu. Kim oldugunu anlatigimda'da "gercekten saygi duyulup sevilecek bir lidermis" derlerdi. Ne yazikki yabancinin bile anlatilan kisa bir tarihi hikaye ile hayranlik duydugu bu insana gerekilen saygi kendi milletinin insanindan artik gormemektedir. Hatta milli mucadele yillarinda Ingiliz ve Yunanlilara destek veren bir avuc yobaz takiminin bugunku torunlari onun hakkinda Youtube'da hazirladigi videolar ile ona kufurlu, hakaretli ve yalanlar ile asagilik bir sekilde saldirmaktadir. Onlari gordukcede Ataturke olan sevgim ve saygim bin kat daha artiyor cunku o bir avuc yobaz surusune karsida savas vermistir Ataturk. O kisilerki birakin memlekete, insanliga bile faydasi olmayacak insan musfeteleri. Agizlarindan ALLAH kelimesi dusurmeyen ama ettikleri kufurler ve uydurduklari yalanlar en asagilik kisilerin kulandigi turden. Hepsinin ALLAH belasini versin!

Yandaki fotograf Fatma Nine'ye ait. Fatma nine kimmi diye soranlara kisacasa anlatayim. Canakkele'nin Buyuk Anafarta Koyunde yasiyor. Babasi kurtulus savasinda sehit dusmus, cocuklugu savas zamanlarinda gecmis.

Babasindan kalan sehit maasi'ni devletten neden almadigini soran spikere gozleri yasli olarak o paraya ihtiyaci olmadigini, babasinin ona bu ulkeyi miras biraktigini soyliyecek kadarda gozu gonlu tok bir ninemiz. Bosuna Ataturk '
bu milletin gercek efendisi koyludur' dememis. Su zamanda bu Fatma nine gibi milletin vergileri ile universitelere gonderilip okutulmus genc bankayi soyup Miami'ye kacip ordan piskin piskin 'burda findik kiriyorum' derken Fatma ninemiz hakki olan paraya bile elini uzatmiyor cunku ona miras birakilmis memleketinin kiymetini biliyor, cunku o bu ulkenin ne zorluklarla kazanildigini biliyor.

Simdi yobazlardan neden Fatma nine olayina atlama yaptigimida ufak bir aciklama yapayim. Iste gercek musluman Fatma nine gibi kisilerimiz. Yuzune bile bakinca nur akan, agzindan tek kelime hakaret yada yalan cikmayan, hem babasina hemde onun gibi vatani kurtarmak icin savasmis Ataturk'e sevgisini ve saygisini gosteren kisilerimiz. Yobazlar boyle kisilerin kesip atiklari tirnak kadar olamaz.

Fatmam ninemizin video'sunu izlemek isterseniz youtube'da Fatma nine yazmaniz yeterli.

Fatma ninemiz gibiler sozde degil ozde muslumanlaridir ulkemizin.

Birde sozde degil ozde milliyetcilerimize! bir bakalim. Basortu sorunu nerden nasil bu gunlere gelmis diye internette biraz sayfalari gezdim. Cok ilginc seyler buldum. Ileride bazilarini ayri basliklar acarak sayfamda paylasacagim.

Fakat ayri yazi yazmayi bile uygun gormedigim bir olayi bu yazi icinde paylasayim hazir konuyu sozde degil ozde milliyetcilik! yapmisken. Hani bir onceki yazimda MHP'nin baskani Bahceli'nin basortu konusunda dedigi lafi gecirmistim yazim icerisinde. Hani basortu olayi ulkemizdeki ekonomi probleminden bile daha onemliymis. Bunu diyen adam'in partisi 1999'da hani su olayli Merve Kavakci'li meclis acilisinda kendi basortulu MHP'li milletvekilleri Nesrin Unal'in basini actirarak yemin toreni etirmisler.

O zamanlar tabi basortu olayi bu kadar oy getirmiyordu. Tam tersi Hizbullahin ve Kara ses olarak bilinen Kaplancilarin 1998'de 10 Kasim'da yapacagi teror olaylari aciga cikarildiginda halkta irtica korkusu sarinca ve askeri darbe soz konusu olunca birden cogu particiler kendini laikci gostermek icin cabaladi. Simdi ise farkli bir Turkiye ve farkli milliyetcilik anlayisi turedi ulkede. Artik sozde muslumanlik gibi sozde milliyetcilikte boylece son 9 yilda temellerini guclendirmeye baslamis oldu.

Bu 'sozde degil ozde milliyetcigim' lafinin geldigi Bulent Ersoyu'da anmadan gecmek olmaz. Bu yazim oncesi okudugum siir'in kendisinin juri uyelik yaptigi progamda canli olarak sair tarafindan okundugunda birakin ayaga diger kisilerle kalkip alkislamayi, oturdugu yerden bile alkislamak yerine suratinda nefret edercesine pis ve nankor bir bakis atan bu kisi sonra mehmetcigimizin sehit dusme olayinida cok basitlestirerek 'olusunu alirsin sonra' lafi kulanarak saygisizliginin doruguna cikarmistir. Ha simdi bizim entel liboslarimiz onun cok hakli laf soyledigini, mehmetciklerimizin olmesi yerine cozum istedigini soyluyorlar. Tabi canim, mehmetcigi dusunen kisi o yuzden nerdeyse PKK'nin TSK'dan daha guclu oldugunu soylercesine askere yolanan genclerin olusunun geldigini ici sizlamadan soyleyip sonra onun cozum istedigi dusunulcek. Cozum isteyen insan o kadar insanlarin gurur meselesi yaptigi bir olayi asagilarcasina, hakaret edercesine, azarlarcasina soylemez milyonlarin izledigi bi programda.

Hele bu sozde degil ozde milliyetci Bulent BEY yaptigi acik oturumda ozde milliyetciligini turkce konusmasi arasina almanca kelimeler karistirarak ofkesini bu sekilde dile getirmesi ilede bizlere gosterdi!

Bu ozde milliyetcimiz! kendi halkini asagilarcasina azarlamasinida surekli TV kanalarinda goruyoruz. Hele bir tanesi varki hic unutmam, kendi koca ayaklari ile bastigi etegine gidip arkasindan gelen otel gorevlisi cocuk basti sanan bu ozde milliyetcimiz arkasina donerek cocuga nerdeyse onca kameranin onunde tokadi atiyordu. Sirf etegine basildigi icin buda. Yobazlarin muslumanligi ne kadarsa iste bununda milliyetciligi bu kadar.

Parmaklarindaki pirlanta yuzuklerin fiatlari ile ovunurken gidip etegine basildi dige bir otel gorevlisi zavalli cocuga tokat atma cureti gosterecek kadar ozde milliyetci!!!

Iste ulkemiz bu hale son 9 yilda hizlandirilarak sozde milliyetcilik ve dindarlik ile getirildi. Simdi ortada ikisinin cirit attigi, gercek musluman ve milliyetcilerin mumla arandigi bi zamandayiz.

Simdi dindarligini kendi ve ALLAH arasinda surduren, baskasina karismayan ve inancini bi silah gibi kulanmayan vatandasimiz dindar kabul edilmemekte. Tam tersi laik bir devlet istiyor dige dinsiz bile gorulmekte. Zaten tayyip demedimi, laiksen musluman olamazsin diye =)

Ulkesini gerekirse hayati pahasina seven ve korumak isteyen ise ulkede cahil irkci oldu. Ne mutlu Turkum demek irkcilik icine sokuldu. Cogunluk haklari dururken azinlik hakkini aramak demokrasi oldu.

Teroristlerin elinden silahlari alip meclise sokup milletin vergileri ile bi ton milletvekili maasi vermek demokrasi oldu.

Sokaklarda 'sehitler olmez vatan bolunmez' yuruyuslerini yapanlar savas isteyen ama careler istemeyen oldular.

Careler isteyen libos ozde! milliyetcilerimiz ise tatilerinde o careleri yok eden, PKK'ya tam destek veren, PKK'i besleyen ulkelerde tatillere gittiler. Ulkede savasa cocugunu yolayan vatandasin ustunden kazandiklari paralari bu ulkede yiyorlar.

Sonrada gelip 'careler istiyoruz' dediler. Terorde tek care o teroru yaratan ulkeler ve kisilerle savastir. Avrupa PKK'i besledigi surecede bu savas bitmiyecek.

ASALA'i besleyen Avrupa, Ermenilerin soykirim yalanlarini dunyaya yuturmaya calisirken bir yandan'da kendilerini Turkiye'ye karsi terorismi yapan kisiler gostermemek icin ASALA'ya son verip PKK'i kurmuslardir.

Turkiye Cumhuriyeti karsinda 2 tane tehlike vardir, birisi irtica digeride terordur. Zaten ikisinin birlestigini Diyarbakirdaki DTP mitingde gorduk. Adi imam olan ama imamlikla iliskisi olmayan kisinin eline verilen Kurani Kerim ile halk din alet edilerek kiskirtilmaya calisilmistir.

Bu 2 buyuk tehlikeye karsida tek guvencemiz ordumuz Turk Silahli Kuvvetleridir. Onuda yipratma calismalari son yillarda iyice hizlandirilmistir. Ozelikle son 2 haftadir bu kuruma karsi yapilan saldirilar cirkefligin son halini almistir.

Sozde milliyetcilerimiz TSK ile girdikleri polemik kavgalarda sehit dusen mehmetcigimize gereken saygiyi bile unutmuslardir.

Bu hukumette goreven alan tek parti gercek milliyetci tek bir kisinin oyunu hak etmemektedir. Ulkeyi sattiklari gibi birde ulkeyi canlari pahasina koruyan TSK'a hesap sorabilme yada terbiyesizce 'sen muhatabimiz degilsin cekil aradan' diyecek kadar asagilik politikanin demirbaslaridir.

9 yil once meclise basortulu milletvekili sokmayanlar bugun zamanin'da Cumhuriyeti yok etmeyi acik acik soyleyen, 'cumhuriyet doneminin sonu geldi' diyen adami cumhurbaskanligi sifati ile koske sokmuslardir. Bu adamki 1995 meclis konusmasinda Avrupa Birliginin nasil Turkiye'i musluman ulke oldugu icin iclerine almiyacagini soyleyip, AKP partisi basa gecince'de Turkiye'yi AB'e sokacagiz diye ulke guvenligini tehlikeye atan, ulkeyi satan kanunlari Turk milleti uyurken imzalarini basmislardir. Bu adamki karisi su hani biz musluman oldugumuz icin iclerine almiyacak diye kotuledigi AB'e Turkiye Cumhuriyetini sikayet eden bir adam. Nerden nereye ha?

Bu politikacilarin oldugu ulkemizde TSK gibi bi kuruma sahip oldugumuz icin cok sansliyiz. Ileriyi her zaman gorerek hareket eden Ataturk bu zamanlarinda yasanacagini biliyorduki demek zamaninda boyle temeli laik ilkelerine bagli ve cumhuriyetin bekcisi bir ordu kurmus. Eger kurmasaydi simdi nerelere gelmistik dusunmek bile istemiyorum.

O yuzden yeter ulan gostermelik dindarliginizada, milliyetciliginizede. Saygi gosterin Turk Silahli Kuvvetlerinede, Mehmetcigede ve bu ulkeyi cani pahasina seven, o soguk havalarda bile eline Turk bayragini alip, mehmetcik cenazeleri olsun, cumhuriyet yuruyusleri olsun ulkeye sahip cikan gercek milliyetci insanlarimizada.

Ne mutlu Turkum demek utanilcak birsey degil, gurur duyulcak birseydir.

Bunuda her bilgisayarimi actigimda Ataturk'e bakarak bir kere daha anliyorum. Cunku onun gibi bir lideri taniyip onun kurdugu bi ulkede yasama sansi sadece bizlere ait oldu.

O yuzden olene kadar "NE MUTLU TURKUM DIYENE" demekle gurur duyacagim.

No comments: