Tuesday, May 19, 2009

Turkan Saylansiz buruk bir 19 Mayis

Rahmetli Mustafa Kemal Ataturk genclige olan guvenini yukaridaki sozlerle dile getirmis. Ve dun ne yazikki o genclerden birini kaybettik. Rahmetli Turkan Saylan aramizdan ona hic yakismiyacak sekilde ayrildi. Onun gibi ulkesine ve insanina hizmet etmis biri odullere bogulcagi yere onu o calistigi ulkesi ve insanina sanki ihanet etmis ve onu yok etmeye calisan bir cete(!) mensubu gibi gostermeye calisildi. O'na bu gunahi yuklemeye calisanlara bir gun gelecek ilk once ulkemizin insanlari ve kanunlar gereken cezalari verecek sonra obur dunyada Allah verecek.

Asagida sizlere Ataturkun izinde yurumus ve son nefesine kadarda ulkesinin gelecegi icin calismis sozde degil ozde Ataturkcu rahmetli Turkan hanimin Turk gencligi icin yazdigi bir yazisini ekliyorum.
Goruldugu gibi yukaridaki gencler hakkindaki dusunceleri ile asagidaki gibi binlerce gence egitim kapilarini acti. Insallah o genclerde Ataturkcu Turkan hanimin izinden yurumeye devam edecekler.

Ulkesini gercekten seven butun sozde degil ozde Ataturkculerin basi sagolsun. Allah gani gani rahmet eylesin ve yattigi mekani cennet yapsin Turkan Saylanin.