Sunday, December 20, 2009

Kendini Satanlar!

Bir onceki yazimin sonunda nasil boyle serefsizlestik ve kiymet bilmeyen insanlar oldugumuzu yazacagim demistim. Iste bu yazim onlar icin!

Para denen iletin kolesi olmus insanlar ya bu dunyadan ya da obur dunyadan iyi yerler kapabilmek icin onlerine cikan iyi niyetli insanlari aldatmaktan/kandirmaktan kacinmazlar. Hele o inanclarini satan gruptan insanlar ALLAH'i bile kandirdiklarini sanarlar 5 vakit namaz kilip kalktiktan sonra oksuz/yetim hakki yerken bile.

Bu kisiler birakin seni beni ulkelerini bile satmaktan cekinmezler.

Satiyorlarda zaten!

Iste kendini satanlarin cogaldigi bir toplumda da  ulkesini gercekten seven durust/caliskan iyi insanlarin kiymeti bilinmez. Cunku o kisiler ne kendilerini nede ulkelerini 3 kurus icin satarlar.. Onlarda paranin satin alamadigi onur ve gurur vardir. Kurtulus savasini iste o onurlu ve gururlu kisilerle kazandik. Ulkelerinin dusman tarafindan isgal edilmesini onur/gurur meselesi yapan, onlarin somurgesi altinda yasamaktansa olmeyi tercih edip, dusmana karsi dogru durust silahi bile olmayan bir halkla kazandik.

Simdi ise Nato'nun 2'ci buyuk guclu ordusuna sahipiz ama ne yazikki ordusunu bile satiliga cikaran satiliklarin ulkesiyiz artik!

Iste bu gunlere nasil geldik diye dusunursek bana gore kendini satanlarla!

Onur ve gururdan yoksun kendini satanlar!